(+47) 67176860 sendmail

Membranfiltrering

Her ligger seksjonsinformasjon

Kompaktanlegg Totalavsalting Sjøvann

Kompaktanlegg for installasjon om bord i båt, eller på land. Automatiske anlegg med PLS styring og overvåkong av kritiske parameter.

Fra saltvann til ferskvann - Avsaltingsanlegg

Std. anlegg for landbasert produksjon av ferskvann fra sjøvann, velprøvet, dokumentert, serieprodusert av GE som har lang, verdensomspennende erfaring i produksjon av anlegg.  Std. anlegg fra 23 m3/time til 140 m3/time. Skal du først invester i et avsaltingsanlegg, - velg kvalitet, - som gir problemfri drift.

 

Drikkevann fra havet

SWRO 24Skal du først investere i et avsaltingsanlegg for produksjon av ferskvann fra sjøvann, - så vær smart !. Velg anlegg fra markedslederen.  Standard anlegg med godt dokumentert design, komponenter og teknisk løsning som gir problemfri drift.

E-Serie Ultra 6 Watermaker 27m3/døgn

Et plassbesparende og prisgunstig RO anlegg for avsalting av ferskvann og sjøvann fra 3,500 til 35,000 TDS (Totalt oppløste salter). Utviklet for enkel drift, høy kvalitet på filtrert vann, enkel installasjon og enkel drift og kontroll. Komplett dokumentasjonspakke. Velegnet i en rekke applikasjoner, plassbesparende, f.eks for produksjon av drikkevann ombord på skip.