(+47) 67176860 sendmail

Laboratoriefilter

Laboratoriefilter

Laboratoriefilter leveres som membraner for CEPA celler og testformål, sprøytefilter , eller filterpatroner med forskjellige typer membraner

Memtrex MMP-B Suverent best ved filtrering av øl, vin, juice, etc

Membranfilter spesialutviklet for sluttfiltrering av næringsmidler som øl, vin, juice, vann etc. Ekstremt lav proteinbinding, høy flow og lang ståtid. Unik konstruksjon med Polypropylen forfilter. Modifisert polyethersulfon spesialutviklet for sluttfiltrering av proteinrike næringsmidler som øl, vin, juice og drikkevann. Polypropylen forfilter gir høy flow og lang ståtid. FDA godkjent.

Membranfilter - Typer og formål

Vi leverer et stort utvalg membraner for laboratoriefiltrering og diagnostiske formål. Her finner du type filter og applikasjon. Membraner leveres i alle størrelser og formater.

Hos oss finnher du et stort utvalg membraner for laboratoriefiltrering

Membranfilter for bruk til diagnostikk, forskning og generell laboratoriefiltrering. Vi leverer membraner i disk, ark som sprøytefilter, sentrifugefilter og etter kundeønske. Bl.a har vi levert spesialmembraner til kreftforskning på Radiumhospitalet og sølvmembraner til banebrytende forskning innen petroleumsteknologi.

Applikasjonsoversikt - Patronfilter dybdefilter vs. membranfilter

Her finner du en applikasjonsoversikt over membranfilter, anvendelsesområde og sammenlingngstabell. Velg riktig filter. Reduser dine filtertutgifter og få mer igjen for pengene

SEPA ST og CF - Testceller for membrantesting

SEPA ST testcelle er for testing av membraner opp til 69 bar. Kjemisk resistent og velegnet for testing av membraner for omvendt osmose, ultrafiltrering, nanofiltrering og et bredt spekter av væsker.

Solo RO - Omvendt osmose for laboratorier, hemodialyse.

Enklere kan det ikke bli. Orion kan plasseres vertikalt, horisontalt for produksjon av RO vann i laboratorier og for enkeltpasient dialyse. Anlegget passer i std. dialyseenheter og gjør det enkelt å transportere.