E-8 Fullspekket RO for kapasiteter fra 9 til 45 m3/time.

Hvis du har behov for et RO anlegg som du kan stole på, er E8 å foretrekke. Som alle andre anlegg fra Osmonics leveres E8 ferdig montert, klar til installasjon, testet og kontrollert med garantert kvalitet.

Ingen andre produsenter gir deg samme kvalitet til samme pris. E8 serien er blitt så populær at den seireproduseres og kan leveres fra lager. Den beste kvalitet, testet, CE merket, med funksjonslogg. Ditt beste og mest økonomiske valg.
 
Koble til rør, elektrisk og anlegget er i gang, – styrt av en Siemens S7 PLS. Robuste 4-port SS304 horisontalmonterte membranhus for 8″ membranelementer. E8 inneholder alle nødvendige kontroller og alarmer, – selv de du ikke hadde tenkt på.
 
E8 består av en serie anlegg som dekke kapasiteter fra 9 til 45 m3/time ved 16 C. Anlegget kan utstyres med membranelementer som gir høyere kapasitet ved levere temperatur.
E8 byr er et svært gunstig alternativ til ionebytte-anlegg for behandling av kjelvann. Ingen bruk av kjemikalier, mekanisk filtrering, miljøvennlig og rimelig i drift.
 
Anvendelsesområder er kjelvann, kommunal vannbehandling, næringsmiddelindustri, farmasøytisk og kosmetisk industri og alle andre applikasjoner med behov for ultrarent vann ned til 9 m3/time.
 
Har du spesielle krav, kan vi sikker hjelpe deg med dette også. Vi vet hva det handler om !, – og ikke minst, – Vi er alltid der, til din disposisjon – med svar på dine spørsmål, – om du måtte ha noen ?

E8 – Velkommen til en ny renere verden, enklere, mer forståelig, driftssikker og penger spart.

Detaljer om E-8 – Les mer ESERIEL

Dette Omvendt Osmose anlegget passer ditt behov, det være seg for filtrering av drikkevann, fødevann, kjelvann eller andre applikasjoner. Du får et komplett, skid-montert, testet og kontrollert anlegg som kan settes i drift umiddelbart. Prisgunstig fordi GE Osmonics selv er produsent av alle komponenter, inklusive membraner. Ved valg av membrananlegg bør du velge en leverandør med erfaring. Anlegget kan også konfigureres for ultrafiltrering og nanofiltrering.

 

Når det er snakk om membrananlegg er anlegg fra Osmonics og Profinor as å foretrekke fordi det skal gå problemfritt i mange år E-8 , et serieprodusert , PLS styrt anlegg for kapasiteter fra 9 til 45 m3/time med Osmo 823 HR(PA) energisparende kvalitets-membraner. Membranhus i rustfritt stål, digitale permeat -og konsentrat flowmålere, auto-flush, digital konduktivitetsmåler, nivåkontroll, Lakewood 2450 kontroller, alarmer for lavt inntakstrykk, motorvern, temperatur og konduktivitet. Tonkaflo sentrifugal-pumpe. Kun de beste komponenter som finnes. Snakk med våre kunder !

DRIFTSPARAMETER

  • Driftstrykk: 12,4-15,2 bar
  • Min.Inntakstrykk: 2,1 bar
  • Driftstemp.: 4-29 C
  • Avvisning: 95-99%

Membranelementer Osmo 823-HR(PA)

  • Kontrollenhet: 220 V/1-fas 50Hz, IEC, IP 55
  • Motor: Fra 15 til 50 Hp avhengig av modell. TEFC 380 V/50Hz 3-fas.

Delux tillegg:

  • Digital pH kontroll med alarm
  • Komplett CIP anlegg integrert på skid.
  • Anlegget kan utstyres for kommunikasjon for fjernovervåking

ESERIEL