Posefilter i Plast eller Stål

Posefilter i Polypropylen og SS 316 for filtrering av store partikkelmengder.

Konstruert og tilvirket i materiale spesiellt utvalgt for filtrering i prosessindustri. Leveres i Nylon, Polypropylen, Viscose og Polyester, av hensyn til kjemikaliebestandighet.

 

Egnet for fjerning av store mengder partikulære forurensninger ved filtrering av store mengder viskøse væsker. Leveres i “Felt” og “Mesh”. Felt for dybdefiltrering og stor kapasitet. Mesh for membranfiltrering (overflatefiltrering) og fjerning av store partikler og “klumper” fra væskestrøm. Skifte av filterpose er enkelt. Alle forurensninger ligger i posen som kan benyttes et begrenset antall ganger.

Filtrerer fra innside av filterpose mot yttervegg. Partikler og forurensninger deponeres på innside av filterpose og forenkler bytte av filterpose, som også kan rengjøres.Konstruert for filtrering av en rekke væsker i prosessindustri.

Svært godt egnet for filtrering av kjemikalier, petroleum derivativer, kjølevæske, oljer, rensevæske, voks, maling, lakk, farmasøytiske produkter, plastisoler, næringsmidler etc. Spesiellt godt egnet for filtrering av store mengder viskøse væsker.

Standard i SS316. Mindre modeller med buet topp og V-Klemme. Større modeller med justerbare føtter og flat topp med O-ring og vingemutter som anslutning.