Vannbehandling – Filterhus i plast

vannbehandlingMarkedets største utvalg av filterhus i plast finner du hos oss.
filterhus i plast Vi levere fra lager st stort utvalg filterhus i Polypropylen. Testet og godkjent av WQA, NSF og Byggforsk. Listet i VVS felleskatalogen. Filterhus passer alle std. filterinnsatser for fjerning av partikler, smak, lukt og klor. Kan også benyttes til andre filtreringsoppgaver enn vann pga stor kjemikalieresistens

Last ned brosjyremateriell her

Som representant for verdens største produsent av filterutstyr lagerfører vi alle modeller som løser filtreringsoppgaver på sykehus, laboratorier, i industri og privathusholdning.
For kapasiteter fra 5 l/min til 200 l/min. Filterhus for standard filterpatroner, kullfilter, partikkelfiltrering etc. Posefilter leveres også i Polypropylen.
Filterhusene er testet av Byggforsk og godkjent for bruk på ledningsnett under trykk av Godkjenningsnemda for Sanitærmateriell (GNFS)

Filterhus i syntetisk materiale er avgir hverken smak eller lukt til vannet. Standard filterhus kan utstyres med en rekke forskjellige filterpatroner som løser et hvert filterproblem. Filterhusene kan installeres i serie, parallelt eller enkeltvis, – tilpasset den aktuelle vannkvaliteten.

Husk at enhver form for vannbehandling bør ha utgangspunkt i en vannanalyse. Er du i tvil om vanner et mikrobiologisk sikkert, bør tilstrekkelig desinfeksjon monteres før eller etter filteret.

Relevante produkter finner du her