Aquafine OptiVenn – Allsidige UV Anlegg

uv desinfeksjon

desinfeksjonAquafine OptiVenn er en serie med robuste og fleksible UV-anlegg. Anleggene har avansert teknologi designet for å oppfylle de strengeste krav i farmasoytisk industri, næringsmiddel, mikroelektronikk og andre industrielle markeder. Serien består av UV-Kammer i rustfritt stål 316L og kontrollpanel i SS304, med valgmuligheter for forskjellige miljøer. OptiVenn-serien er utstyrt med en Universal Controller som gir kontroll- overvåking og driftsinformasjon på et enkelt praktisk sted. Behandlingskammeret og OP-Panelet er ekstremt kompakte, men gir likevel fleksibilitet i installasjonen for å passe til forskjellig design eller som et frittstående UV-system.

UV for TOC-reduksjon

185 nm UV ved en minimumsdose på 90 mJ / cm2 * skaper kraftige hydroksylradikaler som oksyderer totale organiske karbonmolekyler (TOC) molekyler .UV kan brukes sammen med Deionisering (DI) og Omvendt Osmose (RO) for å redusere TOC til nivåer under 1,0 ppb.

UV for ozondestruksjon

Restozon (O3) fjernes effektivt av UV ved en bølgelengde på 254 nm • Ozon absorberer UV-energi og brytes raskt ned til oppløst oksygen (O2) Typisk kan 1,0 ppm ozon være redusert til mindre enn 0,1 ppm med en UV-dose på 90 mJ / cm2

Aquafine OptiVenn – Datablad